Fursecurile cu miere și ciocolată au o textură perfectă, o aromă delicioasă și o cantitate generoasă de ciocolată. Numai buni pentru a fi savurați alături de o băutură caldă, lângă brad.
Ingrediente:
1 1⁄4 căni de făină
1⁄2 ceașcă de unt
o linguriță praf de copt
un praf de sare
1⁄2 ceașcă de miere
1⁄4 ceașcă de zahăr
o linguriță de vanilie
o ceașcă de chipsuri de ciocolată
Mod de preparare:
Preîncălzește cuptorul la 150° C.
Amestecă făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron.
Mierea, zahărul și untul amestecă-le până se omogenizează. Adaugă vanilia.
Adăugă făina peste amestec.
În compoziție adaugă și fulgii de ciocolată.
Ia câte o lingură de aluat, formează biscuiții și pune-i într-o tavă acoperită din timp cu hârtie de copt.
Coace biscuiții circa 20 de minute. După ce-i scoți din cuptor, lasă-i să se răcească câteva minute.
Savurează biscuiții cu o ceașcă de ciocolată caldă, un ceai bun sau un pahar de lapte fiert.
Poftă bună!
Comments