Adori deserturile atât de mult ca și noi? Atunci sigur îți va plăcea această rețetă simplă și delicioasă de biscuiți cu miere și lămâie.
Lista de ingrediente
½ cană zahăr granulat
7 linguri unt, moale
2 lingurițe coajă de lămâie rasă
⅓ cană de miere
½ linguriță extract de lămâie
1 ou
1 ¾ căni de făină
o linguriță praf de copt
½ linguriță sare
¼ cană iaurt
Spray de gătit
o cană zahăr pudră
2 linguri suc proaspăt de lămâie
2 lingurițe coajă de lămâie rasă
Mod de preparare:
1. Preîncălzește cuptorul la 170° C.
2. Amestecă primele 3 ingrediente cu un mixer la viteză medie până când sunt pufoase. Adăugă mierea, extractul de lămâie și oul; bate până se omogenizează.
3. Combină făina, praful de copt și sarea, amestecând bine cu un tel. Adăugă amestecul de făină și iaurtul în mixtura de zahăr.
4. Stropește foaia de copt cu spray de gătit și coace biscuiții timp de 12 minute.
5. Pune zahărul pudră și sucul de lămâie într-un castron mic; se amestecă cu un tel. Unge biscuiții fierbinți cu acest amestec și presară-i cu coaja rasă. Scoate-i din tavă și lasă-i să se răcească. Savurează-i cu băutura preferată.
Comments