Sănătate

de la natură

Gustă

și simte diferența

Îndulcește-ți

ziua de dimineață
Produs 100 % natural
Mierea de albine poate fi consumata de catre cei mici datorita aciditatii sale scazute
si este excelenta pentru indulcire deoarece nu altereaza gustul sau aroma bauturii in care este adaugata.
100%
natural
Produse apicole 100% naturale: miere, polen crud proaspăt, propolis, lăptișor de matcă și produse api-terapeutice
Muncă
și experiență
Apicultorii cu care colaborăm folosesc practici agricole tradiţionale şi prietenoase cu mediul înconjurător
Calitate
excelentă
Tehnologia şi echipamentele folosite corespund standardelor înalte de calitate şi siguranţă alimentară
Traditie
si chemare
Miere de calitate superioară, păstrează aromă fină şi gustul plăcut al mierii

APINATUR

Apinatur este unul dintre cei mai mari exportatori de miere din Moldova. Cu peste 14 ani de experienta in sectorul apicol, Apinatur este furnizorul de miere pentru afacerile din Estul si Vestul European (care include Spania, Franta, Germania, Slovacia, Italia, Belgia, Polonia, Romania, Rusia si tarile Baltice) dar si destinatiile indepartate din Est ce sunt in cautarea mierii din Moldova renumita pentru gustul si aroma pronuntata.

Parteneriatul nostru indelungat cu Asociatia Nationala a Apicultorilor din Republica Moldova ne permite accesul la cei mai respectati producatori de miere din regiune. Aceste relatii strategice ne ofera posibilitatea de a accesa mierea si alte produse apicole cu un gust distinct si bogat.

Clima Republicii Moldova in sinergie cu cernoziomul plin de minerale, contribuie la producerea mierii de salcam, tei si poliflora cu calitati distinctiv de inalte. Mierii de salcam i-a fost inmanata respectuosul titlu de aur in cadrul expozitiei Internationale Apimondia din 2013 ca rezultatul intratii in competitie de catre Apinatur.

Apinatur este flexibila in convenirea oricarui tip de cerere si in permanenta incurajam consumatorii sa explore gama noastra de produse.